Vandaag deel ik een video over hoe ik de voorbije jaren veel meer rust heb gevonden in mijn leven.

De meeste mensen zijn bezig met wat ZIJ willen in het leven. Op zich is daar niets verkeerd mee, maar vele mensen die bereiken wat ze willen, voelen zich nog steeds onverzadigd. Zolang je je eigen pad gaat (vanuit je ego), zal er een onverzadigbaar gevoel blijven.

Indien je het pad van God volgt (vanuit je ziel), of het pad dat het leven je voorschotelt zal je veel meer voldoening vinden in het leven. In plaats dat je de vraag stelt: “Wat wil ik van het leven?”, kan je je beter eens de vraag stellen: “Wat wil het leven van mij”, ietsje verder kan je de vraag stellen: “Wat wil God van mij?”

Indien je een relatie met deze vraag opbouwt zal je zien dat je meer en meer tevreden bent en dat je ook meer zal leren vertrouwen op wat het leven je brengt. Ik ken veel mensen waarbij het NOOIT genoeg is, en dat komt omdat ons EGO onverzadigbaar is …

Bekijk zeker deze video indien het je triggert.

Coaching 1 op 1

Als je geïnteresseerd bent in coaching, beginnen we altijd met een kennismakingssessie. Deze sessie kan 1 uur of 100 minuten duren. Een sessie van 1 uur kan online plaatsvinden. Kies je voor een sessie van 100 minuten, dan kan deze zowel online als persoonlijk bij mij plaatsvinden, wat altijd een aangename ervaring is.