Coaching 1 op 1

Herken je dit?

> Je haalt niet je volste potentieel
> Je hebt schuldgevoelens na je alcoholgebruik
> Je bereikt je doelen niet
> Je kwetst andere mensen ongewild
> Je lijkt nergens tijd voor te hebben
> Je bent het beu zo te leven
> Je vindt het moeilijk om de dingen helder te zien

Het kan ook anders!

Ontwikkel een duidelijk plan over wat je wil

Samen gaan we op zoek naar de oorzaken van je situatie. En we werken aan een plan om daar los van te komen. Zo stel je een helder plan op voor waar jij heen wil.

Vind de motivatie om te werken aan jezelf

We onderzoeken waarom je op een bepaalde manier naar de dingen kijkt. En hoe je daarvan los van komen. Door binnen in jezelf de inspiratie te vinden.

SAMEN nuchter worden:

Vraag jouw kennismakingssessie nu aan!

Als je geïnteresseerd bent in coaching, beginnen we altijd met een kennismakingssessie. Deze sessie kan 1 uur of 100 minuten duren. Een sessie van 1 uur kan online plaatsvinden. Kies je voor een sessie van 100 minuten, dan kan deze zowel online als persoonlijk bij mij plaatsvinden, wat altijd een aangename ervaring is.

Tijdens deze kennismakingssessie zullen we diepgaand onderzoeken en bespreken waarom je drinkt. Ik zal aandachtig luisteren naar de vragen die je hebt en proberen te begrijpen waar je naar op zoek bent.

Na deze 60 of 100 minuten zullen we samen evalueren wat er naar boven is gekomen. Als je besluit om verder te gaan met mij, zal ik een persoonlijk traject voorstellen dat het beste bij je past.

De kosten voor een kennismakingssessie zijn €150,- voor 60 minuten en €250,- voor 100 minuten.

Als je besluit om verder te werken, zullen we samen gedurende 3, 6 of 12 maanden aan de slag gaan. We kunnen de komende dagen gerust een moment inplannen. Stuur me een e-mail op michael@debestebeslissing.be of neem contact op via het contactformulier hieronder.

Indien je verder wilt werken gaan we samen 3, 6 of 12 maanden aan de slag. We kunnen gerust komende dagen een moment inplannen. Stuur mij maar mailtje (michael@debestebeslissing.be) of neem contact hieronder via het contactformulier.

De kennismakingssessie wordt op voorhand betaald op volgend rekeningnummer:
IBAN: BE36 3631 1063 2681
BIC: BBRUBEBB Bank:
ING Belgium SA/NV

%

blijft
nuchter
Na een traject met
individuele coaching

%

beveelt
me aan
Na een traject met
individuele coaching

Bekijk getuigenissen

Getuigenissen van mensen die in coaching kwamen

Aanvankelijk was ik heel erg sceptisch over Michael

Ondanks het lezen van talloze positieve reviews kon ik nauwelijks geloven dat er iemand was die mensen echt en blijvend kon helpen bij hun verslaving. Na lang aarzelen besloot ik uiteindelijk toch om aan een traject te beginnen. Ik bleef sceptisch, maar sessie na sessie begon ik steeds meer in te zien waarom ik dronk en waarom ik er niet mee kon stoppen. Nu ben ik meer dan zes maanden nuchter, dankzij een traject van een halfjaar. Ik ben ontzettend blij dat ik de beste beslissing van mijn leven heb genomen

Een serieuze investering ... Die het meer dan waard is !

Toen ik voor het eerst de prijzen van de coachingstrajecten hoorde, leek het in eerste instantie wat prijzig. Maar na een nachtje nadenken en het overzien van mijn uitgaven aan alcohol, was de beslissing eigenlijk een no-brainer. Ik heb de stap genomen en nu, jaren later, ben ik niet alleen nuchter, maar heb ik mijn investering al tien keer terugverdiend. En het gaat niet alleen om het financiële aspect; ik voel me beter, emotioneel sterker en gelukkiger! Voor mij is dat onbetaalbaar.”

Ik had werkelijk alles al geprobeerd: therapie, psychologen, opnames... echt alles

 En ik was echt hopeloos. Na jaren van strijd dacht ik nooit van mijn alcoholverslaving af te komen, totdat ik bij Michael kwam. In slechts enkele sessies heeft hij mij zoveel bijgebracht; het was ongelooflijk. Ik ben hem enorm dankbaar, hij betekent een wereld van verschil voor mij. Nogmaals dank, Michael, voor het redden van mijn leven.”

Ik heb hem ongeveer 2 jaar geleden gecontacteerd omdat ik een alcoholprobleem had.

In de periode erna lukte het mij nog niet om niet te drinken maar sinds dit jaar wel. Dit was na een opname. Tijdens de opname heb ik zijn boeken gelezen waardoor ik meer inzichten kreeg. De oefeningen laten je stilstaan bij je verleden en je toekomst. Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb en vind de Facebookgroep ook heel waardevol. Ik ben ook blij met de wekelijkse berichten die ik krijg. Ik ga Michael zeker nog blijven volgen en wens hem veel succes.”

Sofie Zwijndrecht

Eindelijk een ervaringsdeskundige aan het woord die weet waar hij het over heeft, die met klaar en duidelijke taal to-the- point praat.

Ik heb bij het bekijken en beluisteren en lezen van de boodschappen die Michael deelt al meer praktische zaken geleerd dan tijdens 18 maanden opname in een instelling vol met (goedbedoelende) professionals met diploma’s op allerlei niveau’s, die echter nooit zelf met de ziekte van alcoholverslaving ‘in het echt’ geleefd hebben. Wij werden er verzachtend omschreven als met ‘mensen met een afhankelijkheidsproblematiek’, dat komt minder hard aan… Proficiat aan Michael, ik ben grote fan en heb gespaard om mij in te schrijven voor een individuele coaching. Ik ben dus momenteel nog geen officiële ‘klant’ bij het bedrijf, maar binnen de week heb ik de centen om mij officieel lid te maken.

Hans Maarkedal

Het nuchtere proces is geen sinecure en gaat gepaard met alle aspecten des levens. Michael belicht veel doelen die de mensen dagdagelijks tegenkomen in hun leven.

Het helpt om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren want ik vind dat er nood is aan een medium zoals de Beste Beslissing. Je krijgt een ruimer inzicht door er met anderen over te praten of zijn blog te volgen. Michael is mijn leeftijd ongeveer en in die categorie spelen er wel degelijk issues rond alcohol en dergelijke.

Geert Zelzate

De manier waarop Michael dingen overbrengt is sprankelend en puur.

Hij bereikt hierdoor heel veel mensen.
Ik voelde me op geen enkel moment gedwongen of verplicht tot iets. Michael reikt dingen aan die je dan op eigen tempo tot jou kan nemen. Inspirerend mens die Michael!

Katelijne Hingene

Zijn overtuiging, door z’n eerlijke getuigenis voelt men zich als gast vlug op z’n gemak,

Zijn overtuiging, door z’n eerlijke getuigenis voelt men zich als gast vlug op z’n gemak, en durft men snel + heel eerlijk over z’n eigen drankprobleem praten

Jo

Contact Michaël Niclaus

Laten we er samen werk van maken.