Herken je dit?

  • Je haalt niet je volste potentieel
  • Je hebt schuldgevoelens na je alcoholgebruik
  • Je bereikt je doelen niet
  • Je kwetst andere mensen ongewild
  • Je lijkt nergens tijd voor te hebben
  • Je bent het beu zo te leven
  • Je vindt het moeilijk om de dingen helder te zien
Boek een kennismaking!

Het kan ook anders!

Ontwikkel een duidelijk plan over wat je wil

Samen gaan we op zoek naar de oorzaken van je situatie. En we werken aan een plan om daar los van te komen. Zo stel je een helder plan op voor waar jij heen wil.

Vind de motivatie om te werken aan jezelf

We onderzoeken waarom je op een bepaalde manier naar de dingen kijkt. En hoe je daarvan los van komen. Door binnen in jezelf de inspiratie te vinden.

Bekijk getuigenissen

Zij namen al de beste beslissing

Klanten aan het woord

“Door de maandelijkse bijeenkomst onder gelijkgestemden (alcohol problematiek) de getuigenissen en de enorme steun van de alcoholconsulent (Michael Niclaus) ben ik overtuigt omdat de alcohol voorgoed uit mijn leven te bannen.
Het wordt ook een gewoonte om niet meer te drinken.
Weg met de katers, depressieve gevoelens tgv overmatige alcoholconsumptie, maaglast, slaapstoornissen, overwicht, anders reageren etc...
Ik ben gelukkiger nu zonder alcohol.”

PatrikOostakker

“Ik heb hem ongeveer 2 jaar geleden gecontacteerd omdat ik een alcoholprobleem had. In de periode erna lukte het mij nog niet om niet te drinken maar sinds dit jaar wel. Dit was na een opname. Tijdens de opname heb ik zijn boeken gelezen waardoor ik meer inzichten kreeg. De oefeningen laten je stilstaan bij je verleden en je toekomst. Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb en vind de Facebookgroep ook heel waardevol. Ik ben ook blij met de wekelijkse berichten die ik krijg. Ik ga Michael zeker nog blijven volgen en wens hem veel succes.”

SofieZwijndrecht

“Eindelijk een ervaringsdeskundige aan het woord die weet waar hij het over heeft, die met klaar en duidelijke taal to-the- point praat. Ik heb bij het bekijken en beluisteren en lezen van de boodschappen die Michael deelt al meer praktische zaken geleerd dan tijdens 18 maanden opname in een instelling vol met (goedbedoelende) professionals met diploma's op allerlei niveau's, die echter nooit zelf met de ziekte van alcoholverslaving 'in het echt' geleefd hebben. Wij werden er verzachtend omschreven als met 'mensen met een afhankelijkheidsproblematiek', dat komt minder hard aan... Proficiat aan Michael, ik ben grote fan en heb gespaard om mij in te schrijven voor een individuele coaching. Ik ben dus momenteel nog geen officiële 'klant' bij het bedrijf, maar binnen de week heb ik de centen om mij officieel lid te maken.”

HansMaarkedal

“Het nuchtere proces is geen sinecure en gaat gepaard met alle aspecten des levens. Michael belicht veel doelen die de mensen dagdagelijks tegenkomen in hun leven. Het helpt om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren want ik vind dat er nood is aan een medium zoals de Beste Beslissing. Je krijgt een ruimer inzicht door er met anderen over te praten of zijn blog te volgen. Michael is mijn leeftijd ongeveer en in die categorie spelen er wel degelijk issues rond alcohol en dergelijke.”

GeertZelzate

“De manier waarop Michael dingen overbrengt is sprankelend en puur.
Hij bereikt hierdoor heel veel mensen.
Ik voelde me op geen enkel moment gedwongen of verplicht tot iets. Michael reikt dingen aan die je dan op eigen tempo tot jou kan nemen. Inspirerend mens die Michael!”

KatelijneHingene

“Zijn overtuiging, door z’n eerlijke getuigenis voelt men zich als gast vlug op z’n gemak , en durft men snel + heel eerlijk over z’n eigen drankprobleem praten”

Jo

“Ik heb het gevoel dat mijn blik op alcochol helemaal gekanteld is door je werk! Je bent spontaan en als kijker/klant krijg ik het gevoel dat je heel nabij en bereikbaar bent. Een heel goed punt! Je kent je thema (alcochol) heel goed. Daar heb je expertise in en kan je goed mee overtuigen. Je bent makkelijk aandpreekb aar maar zegt toch waar het op staat. Je bent nog jong, hebt al veel bereikt en je gaat nog veel leren. Je voelt dat je evoluuert en dat is top! Er staat je een mooie toekomst te wachten!”

Lauren

“Ja, ik ben gestopt met drinken Michael is wie hij is, puur....heel toegankelijk, geen blabla. What you see is what you get. Groot hart!”

Nadine

“Michael voor mij een persoon met veel eigenheid en karakter. Zijn sterke punten: - passie - eigenheid - personal touch - anders als de rest - groot hart - inlevingsvermogen - doelgericht - relativeren van het leven - vakkennis - humor - creatief - hulpzaam - ... Dit zijn de zaken die bij mezelf opkomen als ik aan jou denk en dan ook voor mij als sterke punten mogen bekeken worden.”

Sam

“Michael heeft niet alleen zijn visie maar luistert ook naar anderen (sommige mensen willen alleen hun eigen visie horen maar dat is bij Michael niet het geval). Hij kijkt verder dan alleen het consumeren van alcohol maar ook naar de onderliggen de oorzaak hiervan. Hij is heel open tegenover andere mensen zowel om zichzelf te tonen als om mensen de mogelijkheid te geven om zich aan hem te tonen. Ik vind het fantastisch hoe hij durft dromen en deze dromen ook durft najagen.”

Sofie

Maak kennis en krijg in 60 minuten al inzichten mee!

In een gesprek van één uur leren we elkaar beter kennen en gaan we na hoe je beter kan omgaan met alcohol. We geven dadelijk al gericht advies voor jouw specifieke situatie. (Alleen het eerste gesprek is via Zoom, daarna zijn de sessies live.)

Ik was al te zien in:

65

blijft

nuchter

Na een traject met
individuele coaching

100

beveelt

me aan

Na een traject met
individuele coaching