fbpx
0

Boek een inspirerende lezing!

De voorbije 10 jaar heb ik maar liefst 65.000 jongeren mogen inspireren om anders naar alcohol en het leven te mogen kijken. Dat kan ook op jouw school of organisatie!

inspiratie & beleving

Ervaringen en visie rond drinken

In de lezing vertel ik over mijn ervaringen en mijn visie rond alcohol.

Tijdens deze lezing krijgt iedere persoon ook het boek ‘De druppel’ cadeau. Het boek is mijn levensverhaal. Ik doe dit omdat ik weet dat mensen ongelooflijk veel aan dit boek hebben en het hun leven kan helpen. De normale kostprijs van dit boek is € 20.

Ik wil je alvast ook meegeven dat de lezing enorm confronterend kan zijn. De filosofie over alcohol is confronterend voor vele drinkende mensen. 

Snuif de sfeer van een lezing op!

Een gratis eBook voor elke student

Elke student krijgt een gratis ebook na de lezing! In De druppel vertel Michaël een persoonlijk en herkenbaar verhaal dat leerlingen aanspreekt. Het is een onversneden en oprecht portret over wat drinken met je doet. En wat stoppen met drinken kan betekenen.

praktisch

De investering dat U als school/organisatie moet doen is de volgende: 
 
  • Ik vraag 8€/leerling met een minimum van 400 €/lezing
  • Er is een onkostenvergoeding van 0,50€/km.
  • Per leerling boven het aantal van 50 reken ik 8€ aan.

Als de lezing wordt vastgelegd zou het fijn zijn als je mij 1 à 2 weken ervoor nog eens een remindermailtje stuurt.

Ik hou alles zeer goed bij, maar ik heb 80 tal lezingen per jaar en soms kan het toch gebeuren dat ik iets over het hoofd zie of iets niet goed noteer. Het wordt dus ten zeerste geapprecieerd als je dit zou kunnen doenç

Boek me voor je lezing