Boek een inspirerende lezing!

De voorbije 10 jaar heb ik maar liefst 65.000 jongeren mogen inspireren om anders naar alcohol en het leven te mogen kijken. Dat kan ook op jouw school of organisatie!
Neem contact op

INSPIRATIE & BELEVING

Ervaringen en visie rond drinken
In de lezing vertel ik over mijn ervaringen en mijn visie rond alcohol.

Tijdens deze lezing krijgt iedere persoon ook het boek ‘De druppel’ cadeau. Het boek is mijn levensverhaal. Ik doe dit omdat ik weet dat mensen ongelooflijk veel aan dit boek hebben en het hun leven kan helpen. De normale kostprijs van dit boek is € 20.

Ik wil je alvast ook meegeven dat de lezing enorm confronterend kan zijn. De filosofie over alcohol is confronterend voor vele drinkende mensen.

Snuif de sfeer van een lezing op!

Success Stories

Door de maandelijkse bijeenkomst onder gelijkgestemden (alcohol problematiek) de getuigenissen en de enorme steun van de alcoholconsulent (Michael Niclaus)

Door de maandelijkse bijeenkomst onder gelijkgestemden (alcohol problematiek) de getuigenissen en de enorme steun van de alcoholconsulent (Michael Niclaus) ben ik overtuigt omdat de alcohol voorgoed uit mijn leven te bannen.
Het wordt ook een gewoonte om niet meer te drinken. Weg met de katers, depressieve gevoelens tgv overmatige alcoholconsumptie, maaglast, slaapstoornissen, overwicht, anders reageren etc… Ik ben gelukkiger nu zonder alcohol.

Patrik Oostakker

Ik heb hem ongeveer 2 jaar geleden gecontacteerd omdat ik een alcoholprobleem had.

In de periode erna lukte het mij nog niet om niet te drinken maar sinds dit jaar wel. Dit was na een opname. Tijdens de opname heb ik zijn boeken gelezen waardoor ik meer inzichten kreeg. De oefeningen laten je stilstaan bij je verleden en je toekomst. Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb en vind de Facebookgroep ook heel waardevol. Ik ben ook blij met de wekelijkse berichten die ik krijg. Ik ga Michael zeker nog blijven volgen en wens hem veel succes.”

Sofie Zwijndrecht

Eindelijk een ervaringsdeskundige aan het woord die weet waar hij het over heeft, die met klaar en duidelijke taal to-the- point praat.

Ik heb bij het bekijken en beluisteren en lezen van de boodschappen die Michael deelt al meer praktische zaken geleerd dan tijdens 18 maanden opname in een instelling vol met (goedbedoelende) professionals met diploma’s op allerlei niveau’s, die echter nooit zelf met de ziekte van alcoholverslaving ‘in het echt’ geleefd hebben. Wij werden er verzachtend omschreven als met ‘mensen met een afhankelijkheidsproblematiek’, dat komt minder hard aan… Proficiat aan Michael, ik ben grote fan en heb gespaard om mij in te schrijven voor een individuele coaching. Ik ben dus momenteel nog geen officiële ‘klant’ bij het bedrijf, maar binnen de week heb ik de centen om mij officieel lid te maken.

Hans Maarkedal

Het nuchtere proces is geen sinecure en gaat gepaard met alle aspecten des levens. Michael belicht veel doelen die de mensen dagdagelijks tegenkomen in hun leven.

Het helpt om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren want ik vind dat er nood is aan een medium zoals de Beste Beslissing. Je krijgt een ruimer inzicht door er met anderen over te praten of zijn blog te volgen. Michael is mijn leeftijd ongeveer en in die categorie spelen er wel degelijk issues rond alcohol en dergelijke.

Geert Zelzate

De manier waarop Michael dingen overbrengt is sprankelend en puur.

Hij bereikt hierdoor heel veel mensen.
Ik voelde me op geen enkel moment gedwongen of verplicht tot iets. Michael reikt dingen aan die je dan op eigen tempo tot jou kan nemen. Inspirerend mens die Michael!

Katelijne Hingene

Zijn overtuiging, door z’n eerlijke getuigenis voelt men zich als gast vlug op z’n gemak,

Zijn overtuiging, door z’n eerlijke getuigenis voelt men zich als gast vlug op z’n gemak, en durft men snel + heel eerlijk over z’n eigen drankprobleem praten

Jo

Contact Michaël Niclaus

Laten we er samen werk van maken.