Proef de smaak van ware vrijheid

Sta jij open voor een nieuw leven?

Terwijl je dit boek vastneemt komen er al tal van gedachten op. Vreihijd is wel niet zo geschreven he, het is niet JUIST. Het moet Vrijheid zijn. Hoe kan dat nu? En dat boek is gepubliceerd? Wat een FOUT! De eerste gedachten komen op en zo gaat het ook in het leven. We hebben oordelen, zienswijzen die ons geleerd zijn, wat goed en fout is, we leven met onze waarheid die we denken dat DE waarheid is, kunnen moeilijk kritiek verdragen, of ons ego kan moeilijk kritiek verdragen, … dat vernauwt ons jammer genoeg en laat geen plaats om te groeien.

In onze huidige maatschappij zou je wel kunnen zeggen dat ik een rebel ben. Niet dat ik dat echt ben … Nee toch, eigenlijk wel. Gewoon omdat ik het superfijn vind om huidige structuren en heel aanvaardbare waarheden in vraag te stellen.

Super alvast dat je dit boek hebt aangeschaft, dat betekent, dat je open staat voor nieuwe perspectieven … En dat zijn er wel wat.
In dit boek bespreek ik zaken die we dagelijks in het leven kunnen tegenkomen. En zal ik concrete zaken proberen meegeven!

De meeste mensen kennen mij als ex-alcoholiker en momenteel alcoholconsulent aangezien ik in het verleden veel gedronken heb. Sinds 17 juli 2011 ben ik daar echter mee gestopt en heb tal van boeken met mijn verworven kennis geschreven over alcohol. Echter, stoppen met drinken gaat veel verder dan enkel alcohol. Het gaat over trouw zijn aan uzelf. Trouw zijn aan uw zielenpad. En dat vergt enorm veel moed. De voorbije maanden ligt mijn focus minder op alcohol en veel meer op het leven, gelukkig zijn, genieten, plezier hebben. Alcohol is wel een belangrijk deel in mijn leven. Het is door te stoppen dat mijn ‘wedergeboorte’ is begonnen.

Mijn doel van dit boek is dat mensen een deel van hun vrijheid terugwinnen. Vele mensen denken dat ze in vrijheid leven. Maar doen we dat ook? In dit boek zal ik je laten stilstaan bij het leven. Ik zal verwarring zaaien, en dat is goed :).

Onlangs zat ik op een meeting, en er vertelde een persoon die al jaren zelfstandig was: “ik ga weer als loonslaaf” de maatschappij betreden … Dat wij het woord ‘slaaf’ gebruiken en er zelf niet bij stilstaan dat wij weer zullen geleefd worden, daar zijn we niet mee bezig. Onze maatschappij is er sterk op gericht om te OVERleven, en niet om te leven, en het leven te LEVEN dat je zelf wilt!

Dit boek is bedoeld voor iedereen die zijn tijd productiever wil gaan besteden, voor mensen die meer vrijheid willen ervarin in hun leven, voor mensen die voelen dat het leven toch meer is dan wat ze nu doen, mensen die zelfstandig willen worden.

Wij kiezen zelf het leven en we bepalen wat er gebeurt. We hebben enorm veel in onze eigen handen. Alles begint bij onszelf en daarom hebben wij ook een heel grote verantwoordelijkheid voor de zaken die in ons leven gebeuren.

Ik ben de voorbije 4 jaar bezig geweest met alcohol als verslaving. Wat ik echter gemerkt heb is dat mensen verslaafd zijn aan heel veel zaken. En wat wij ook enorm goed kunnen is elkaar bekritiseren en zeggen hoe het niet moet. We zijn verslaafd aan tijd, werk, drugs, … Je kan zowat aan alles verslaafd worden. Zolang je dat geluk buiten je zelf zoekt zal je altijd iets nodig hebben om je gelukkig te maken. En dat is in mijn ogen verslaving.

Hoe doe je dat uzelf graag zien? Uzelf leren kennen is mijn antwoord daarop.

Maar hoeveel mensen kennen zichzelf?
Hoeveel mensen weten waar ze energie van krijgen?
Of wat hen gelukkig maakt?
Of wat hun passie is?

Zelfaanvaarding begint met zelfkennis, zelfaanvaarding begint met zelfvergeving.

Ik heb de voorbije 4 jaar iedere dag tijd vrij gemaakt om aan mezelf te werken en heb zoveel geleerd en heb iets van, ik moet dat gewoon eens delen.
Mensen vragen me regelmatig hoe het komt dat ik altijd goed gezind ben?
Hoe doe jij dat toch?
Hoe leid je een gelukkig leven?Hoe komt het dat je altijd geluk hebt met alles?
Pak je daar pillen voor?

Je zal zien. Het wordt/is een werkboek … want gelukkig zijn is veel tijd investeren. Vooral tijd in JEZELF! Jezelf de moeite waard vinden om tijd in jezelf te steken.
En over tijd zullen we het nog genoeg hebben.

Mensen zijn eigenlijk allemaal spiritueel zonder dat ze het goed beseffen

“Don’t wait, the time will never be right” Napoleon Hill

Het eerste wat mensen al zeggen is: Ik heb geen tijd

En zo komen we tot eerste hoofdstuk en onze eerste verslaving: tijd

Dit boek zal officieel uitkomen op
vrijdagavond 11 december 2015, 20u
Zaterdag 12 december 2015, 15u

De locatie laat ik nog vrij 🙂

Klik hier en bestel dit nu al in voorverkoop 20€ iv 25€

Mich quote 6 bevrijding van beperkende overtuigingen