cover de druppel

Omdat ik voel dat mijn boek ‘de druppel’ al zoveel jongeren heeft geholpen, zal ik die dag in Gent dit boek gewoon uitdelen! Mijn boek zet jou misschien aan om anders tegen alcohol & het leven aan te kijken.

Het is een eerlijke, onomwonden blik op hoe het was om alcohol mijn leven te laten overheersen, maar ook hoe ik de knop heb omgedraaid & nu dagelijks mensen inspireer om anders naar alcohol en het leven te kijken.

Mensen mogen exemplaren komen halen voor vrienden/ familie/ kinderen/ ouders … max 3 exemplaren wel per persoon.

Er zal ook mogelijkheid zijn om wat vraagjes te stellen als je die hebt! Als jij wilt komen die dag, laat het hieronder even weten, en ook hoeveel exemplaren je wilt. Dan kan ik dat al incalculeren :):)!

Waarom deel ik dit boek uit?

De film Pay It Forward heeft mij verleden jaar geinspireerd om veel meer te gaan geven:
Als voorbeeld: Velen weten dit mss nog niet, maar ook elke jongere die ik zie tijdens een lezing krijgt dit cadeau. Ik kan je met veel fierheid zeggen dat er momenteel al meer dan 20.000 boeken van ‘de druppel’ in omloop zijn.
Ik weet ook dat dit boek mensen hun leven kan beinvloeden/veranderen …

Velen hebben mij in dit project al gesteund en hun steentje bijgedragen. Als jij ook financieel wil bijdragen, mag dit altijd. Donaties zijn altijd welkom. Daarover vind je beneden meer info.

Ik was een locatie aan het zoeken voor de boekenuitdeling in Gent en vond er niet onmiddellijk ééntje. Toen dacht ik spontaan aan mijn broer. Hij zit met zijn immokantoor ‘Immo2Life’ in Gent. Ik stuurde hem mailtje en mijn broer was akkoord.

De eerste reden dat ik je dat vertel ivm mijn broer is het volgende: Soms zoeken we te ver in het leven n ligt de oplossing misschien wel voor ons :). Waar heb jij nog niet aan gedacht voor een bepaalde uitdaging?

De tweede reden dat ik je het vertel is het volgende: In vele families ontstaan regelmatig conflicten … Echter het is mijn geloof dat wij onze familie kiezen … Dit inzicht heeft mij heel veel rust gegeven en ook veel stof tot nadenken, stel jezelf mss eens volgende vraag. Wat kan jij leren van jouw familieleden? 

De derde reden dat ik je vertel is volgende: Mijn broer en ik zijn heel verschillend, maar toch komen we zeer goed overeen, omdat we respect hebben voor elkaars levenskeuze … We hebben ook vele aanrakingspunten waaronder de voetbal :). Hoe zit het bij jou met het respect voor elkaar & waar kan je een aanknopingspunt vinden om jouw familiebanden te versterken?

Locatie & tijdstip dat je boek kan afhalen:

Zaterdag 3 september:
Immo2life (www.immo2life.be) tussen 10u en 18u
KortrijkseSteenweg 262, 9000 Gent.

Ben jij een persoon/bedrijf en wil de jeugd mee inspireren met ‘druppels’ kan dit op verschillende manier:

Bijdrage per klas: 25 euro voor 25 boeken voor 25 jongeren
Bijdrage per jaar: 100 euro voor 100 boeken voor  100 jongeren
Bijdrage per school: 250 euro voor 250 boeken voor 250 jongeren
Andere bijdrage: Ik zou zeggen, laat u maar eens gaan 🙂
Je kan dit steeds storten op volgend rekeningnummer: Bankrekening BE 36 3631 1063 2681

Misschien tot zaterdag 3 september.

cri