eBook: Gered

€ 12,00

Een boek over geloof als redding. Als mensen het lastig hebben in het leven en zich niet goed of depressief voelen zijn ze vaak op zoek naar de zin van het leven en stellen ze zichzelf veel vragen …
Ik ben jaren op zoek geweest naar een houvast, naar hulp en dat is een lange zoektocht geweest.
In dit boek omschrijf ik wat mijn reddingsboei is geweest en hoe ik rust heb gevonden in deze wereld.
Mijn vraag naar jou is: “als je het helemaal niet meer ziet zitten en er is redding mogelijk, ga je deze boei aanvaarden?

Mijn naam is Michael Niclaus en ik ben geboren op 3/10/1985. Het leven ligt vol avontuur en ik voel dit iedere dag opnieuw. Ik wil dit boek schrijven voor mensen die zoeken en misschien nog niet vinden.

Ik zelf ben jaren zoekende geweest en heb vele malen het idee gehad dat ik ‘het’ gevonden had. Dat was niet zo. Ik heb het heel moeilijk gehad met het leven. Met mijn opvoeding, mijn emoties, mijn alcoholgebruik, de liefde, de ware vrouw, het werk, afwijzing en met het leven in het algemeen.

Ik wil dit boek opdragen aan alle mensen die ik de voorbije jaren in mijn leven heb ontmoet. Aan mijn vrouw, dochter, ouders, familie, grootouder, broer, zus, neven, nichten, al de mensen die mijn leven al gekruist zijn.

Velen onder jullie zullen mij kennen als ex-alcoholist en alcoholcoach. Dit boek beschrijft echter hoe ik de voorbije jaren Jezus heb leren kennen en wat Hij voor mij (en ook voor jou) heeft gedaan. Het is mijn hoop dat dit boek een houvast kan bieden voor mensen die het moeilijk hebben.

Geniet van het boek. Michael Niclaus