Sinds april 2016 zit ik in een speciale fase in mijn leven. Ik ben een beetje aan het zoeken, sta vaak stil bij het leven, stel mij vele vragen & het leven voelt echt aan als een queste.

Ik heb vele zaken gerealiseerd de voorbije jaren, maar voel dat die diepe diepe vervulling toch niet volledig aanwezig is!

Ik voel mij goed en daar gaat het niet om, maar voor mij betekent een diepe vervulling, een soort rust, een vrede in mezelf.

Ik voel wel dat ik de juiste stappen neem in mijn leven naar die diepe rust, maar ben er nog niet. Ik ga nochtans al 4 jaar in therapie, volg opleidingen, coachingen, maar ben er nog niet volledig. Er is een stukje in de puzzel dat ik nog niet zie …

Ik heb al enorm veel gedaan en dat is schitterend (6 boeken uitgebracht, honderden lezingen gegeven, …), maar heel veel zaken waren naar de buitenwereld gericht! Nu voel ik dat ik mij weer focus naar mezelf, naar mijn innerlijke Michael.

Ik heb enorm veel gegeven aan de wereld en ik voel dat het ook tijd is om te ontvangen … of beter gezegd om aan mezelf te geven!

Herken jij dit ook, dat je soms te veel geeft?

Ik vind dat zo leuk om weer veel meer tijd voor mezelf te maken!

Soms vraag ik aan universum: “Wat wordt er van mij verwacht?” en dan heb ik het gevoel dat ik boeken moet schrijven en lezingen moet geven, maar ik moet ook goed voor mezelf zorgen! Voor mezelf zorgen is het allerbelangrijkste dat er is!!

Ik heb nu getwijfeld en gevoeld of ik mijn 7de boek moet uitbrengen over zelfliefde, en ik voel dat ik het ook moet doen! Ik weet dat er nood aan is! Heb ik alle waarheid in pacht? Nee totaal niet, maar ik weet dat ik inzichten heb die de mensheid kunnen vooruit helpen!

Door dit boek te beginnen schrijven is er bij mij ook veel losgekomen, zeker met alle vragen die er instaan! Dus ik denk dat het ‘de beste beslissing’ is om dit boek ook uit te brengen!

Ik had verleden week ook een filmpje gepost over eenzaamheid, en het feit dat ik mij niet begrepen voelde in de wereld, er is daar enorm veel reactie op gekomen en bij deze wil ik dit hier nog eens delen! Het zal jou ook misschien inspireren

Alvast wil ik jou ook bedanken om al zo lang een trouwe volger te zijn van mijn missie! Iedere keer als jij iets hebt gelezen heb jij ook bijgedragen aan een betere versie van jezelf en zo ook voor de wereld!

Ik heb het geluk nog niet volledig gevonden, maar ik voel dat ik de juiste stappen neem, en dat is voor mij het allerbelangrijkste.

Wat is jouw volgende stap die in lijn ligt met jouw ziel?

Wil je een avondje geïnspireerd worden? Kom gerust naar de boek en Pianavoorstelling!

Je kan je hier inschrijven.