Welkom bij deze video over ‘controle loslaten & rust vinden’.

Er zijn veel mensen in dit leven die geen rust vinden & dit is iets waar ik zelf ook zeer lang mee ben bezig geweest. Hoe kan je rust vinden? Ik heb veel aan mezelf gewerkt de voorbije jaren (therapie, lezen, ..). Een ander aspect ervan is ook de zaken leren INTEGREREN.

Ongeveer 2 jaar geleden had ik de meeste doelen bereikt dat ik wou bereiken. Toen viel ik zelf ook in een ‘gat’. Dat bezorgde me veel stress. Elke vorm van stress komt voort uit onvervulde verwachtingen. Ik heb geleerd de verwachtingen meer los te laten en door mij meer over te geven aan het leven.

Vanuit ons verleden hebben we pijn en willen wij die manipuleren en controleren. Het is de kunst om de zaken die op u pad komen gewoon te aanvaarden. Vanuit ons ego willen we soms andere zaken dat wat er op ons pad komt en dan vechten we veel.

Ik weet ook niet wat er gaat gebeuren in het leven. Het universum is oneindig en elke dag kan er iets gebeuren. Daar heb je geen controle over, maar de manier hoe je ermee omgaat wel. Je kan wel meester worden van je emoties. Vanuit een kinderlijke manier naar een volwassen manier gaan reageren.

Het is de kunst om je ‘ego’ te gaan breken, en de schaamte los te laten rond bepaalde zaken. Delen van uw ego mochten sterven. Door door de angst en de schaamte te gaan, heb ik mij bevrijd. Ik schaamde mij voor vele zaken, en langzaam aan ben ik daar mee aan de slag gegaan. De reden dat ik dit online zetten, was om de schaamte te overwinnen!

Erkenning is vaak een teken van wijsheid & aanvaarding. We trekken vaak dezelfde zaken aan om er dingen van te leren. Daar gaan mensen vaak de mist in.

Door in therapie te gaan kan je je eigen blinde vlekken leren. Je kan groeien door zaken aan te pakken en door angsten te gaan overwinnen en kan er transformatie plaatsvinden. Na de angst zit vaak de bevrijding. Schaamte houdt ons gevangen!

Coaching 1 op 1

Als je geïnteresseerd bent in coaching, beginnen we altijd met een kennismakingssessie. Deze sessie kan 1 uur of 100 minuten duren. Een sessie van 1 uur kan online plaatsvinden. Kies je voor een sessie van 100 minuten, dan kan deze zowel online als persoonlijk bij mij plaatsvinden, wat altijd een aangename ervaring is.