Wie is Aline Madou?

Een paar weken geleden kwam Aline Madou met een vraag naar mij of ik haar kon helpen met een idee:
Ze heeft een liedje gemaakt voor haar neef die verleden jaar is overleden aan kanker (leukemie). Hij was pas 23 geworden eind januari. Hij was iemand die iedereen altijd deed lachen en vond zijn vrienden en familie heel belangrijk.

Goodbye

Ze speelt sindsdien met het idee om dat liedje ‘Goodbye’ in de wereld te zetten.  Haar neef was haar grote vriend en hoop. Ze lachten samen, zorgden voor elkaar, en dat verlies doet haar pijn. Met dit liedje brengt ze een eerbetoon aan hem.

Het project?

Ik ben Aline Madou, ik ben 16 jaar en ik wil u graag mijn project voorstellen.

Wanneer het niet goed ging met hem, heb ik een liedje voor hem geschreven, maar dat was niet ‘op tijd’ af. Ik heb hem beloofd om eraan verder te werken dus dat heb ik ook gedaan.

Kom op tegen kanker

Ik ben een project gestart en ik zou het heel fijn vinden om dit liedje in de wereld te zetten en u kan daar misschien bij helpen. Om dit project te realiseren, zijn nu eenmaal ook centjes nodig. Ik ben opzoek naar sponsors die mijn project willen sponsoren. De opbrengst van het project gaat naar Kom op tegen kanker.

Hoe kan jij helpen?

Hiervoor zijn drie sponsorpakketten :
=> vermelding op het kartonnetje (cover CD) = €50 (Je krijgt ook 5 singles cadeau).
=> vermelding op het kartonnetje + vermelding bij release van de single = €100 (Je krijgt ook 10 singles cadeau).
=> vermelding op het kartonnetje + vermelding bij release van de single + privéconcert van Reinaert en mezelf = €250 (20 singels cadeau).

Als u mijn project wil steunen, kunt u mij terug mailen of bellen op volgend nummer: 0468/236713.

Dit is alvast haar rekeningnummer : BE46 1030 4824 4636

Info over de release van mijn single volgt later!

Het zou me heel gelukkig maken om de laatste stapjes van het project te kunnen zetten

Waarom doe ik dit?

Ik vind het fantastisch als jongeren met een idee komen of iets in de wereld zetten. Ik help hen daar graag bij & hoop zo ook mijn steentje te kunnen bijdragen aan haar! Ik heb alvast ook al 10 cd’s aangeschaft 🙂