Alcohol VrijDag is een nieuw concept waar de wereld om vraagt! Dit concept zal hoogst waarschijnlijk aanslaan, maar niet bij de grote massa. Dit bericht is eigelijk vooral bedoeld voor de 5% van de belgische bevolking die geen alcohol drinkt. Of misschien is dit maar 1% … Maakt niet uit. Het is vooral bedoeld voor de alcoholvrije medemens of voor mensen die hun vrijdagavond op een andere manier willen doorbrengen dan te aperitieven en alcohol te drinken.

Wat is Alcohol VrijDag?

Sinds 01/01/2013 organiseer ik maandelijks groepsbijeenkomsten bij mij thuis over anders naar alcohol en het leven kijken. We zijn steeds met een fijn & klein groepje van mensen die gestopt zijn met drinken of willen stoppen met drinken. De laatste tijd komt er steeds meer en meer volk. We kwamen met meerdere mensen tot de conclusie dat een ‘vrijdagavond’ een moeilijke avond is voor vele mensen & ook voor vele jongeren die geen alcohol willen drinken. De alternatieven op vrijdagavond zijn schrijnend weinig … Jammer dus. Daarom dat we de koe bij de horens willen vatten en de vrijdagavond ook iets hips, en fun willen doen! Daarom dat we het nieuwe concept in de wereld zullen lanceren “Alcohol VrijDag”. Er zullen steeds de vrijdag evenementen zijn waar mensen kunnen samenkomen om te bezinnen over het leven. Er zijn vele mogelijkheden om plezier te maken in het leven, en alcohol hoeft daar niet altijd bij te zijn :).

Voor wie?

  • Vind jij het soms ook raar hoe onze maatschappij naar het leven kijkt?
  • Wil jij ook alcoholvrije dranken drinken op vrijdagavond?
  • Filosofeer jij graag over het leven?
  • Wil jij je omringen met inspirerende mensen?
  • Denk jij anders over het leven?

De eerst volgende Alcohol VrijDag zal zijn op 29 januari 2016, het wordt een thee avond.
Waar? Resedastraat 19, Lovendegem, 9920 Belgie Schrijf je hier in

Wil jij zelf ook een “AlcoholVrijDag” organiseren, stuur mij gerust een mailtje: michael@debestebeslissing.be

Coaching 1 op 1

Als je geïnteresseerd bent in coaching, beginnen we altijd met een kennismakingssessie. Deze sessie kan 1 uur of 100 minuten duren. Een sessie van 1 uur kan online plaatsvinden. Kies je voor een sessie van 100 minuten, dan kan deze zowel online als persoonlijk bij mij plaatsvinden, wat altijd een aangename ervaring is.