fbpx
0
Geen categorie

Alcohol VrijDag

By 8 januari 2016 januari 24th, 2016 No Comments

Alcohol VrijDag is een nieuw concept waar de wereld om vraagt! Dit concept zal hoogst waarschijnlijk aanslaan, maar niet bij de grote massa. Dit bericht is eigelijk vooral bedoeld voor de 5% van de belgische bevolking die geen alcohol drinkt. Of misschien is dit maar 1% … Maakt niet uit. Het is vooral bedoeld voor de alcoholvrije medemens of voor mensen die hun vrijdagavond op een andere manier willen doorbrengen dan te aperitieven en alcohol te drinken.

Wat is Alcohol VrijDag?

Sinds 01/01/2013 organiseer ik maandelijks groepsbijeenkomsten bij mij thuis over anders naar alcohol en het leven kijken. We zijn steeds met een fijn & klein groepje van mensen die gestopt zijn met drinken of willen stoppen met drinken. De laatste tijd komt er steeds meer en meer volk. We kwamen met meerdere mensen tot de conclusie dat een ‘vrijdagavond’ een moeilijke avond is voor vele mensen & ook voor vele jongeren die geen alcohol willen drinken. De alternatieven op vrijdagavond zijn schrijnend weinig … Jammer dus. Daarom dat we de koe bij de horens willen vatten en de vrijdagavond ook iets hips, en fun willen doen! Daarom dat we het nieuwe concept in de wereld zullen lanceren “Alcohol VrijDag”. Er zullen steeds de vrijdag evenementen zijn waar mensen kunnen samenkomen om te bezinnen over het leven. Er zijn vele mogelijkheden om plezier te maken in het leven, en alcohol hoeft daar niet altijd bij te zijn :).

Voor wie?

 • Vind jij het soms ook raar hoe onze maatschappij naar het leven kijkt?
 • Wil jij ook alcoholvrije dranken drinken op vrijdagavond?
 • Filosofeer jij graag over het leven?
 • Wil jij je omringen met inspirerende mensen?
 • Denk jij anders over het leven?

De eerst volgende Alcohol VrijDag zal zijn op 29 januari 2016, het wordt een thee avond.
Waar? Resedastraat 19, Lovendegem, 9920 Belgie Schrijf je hier in

Wil jij zelf ook een “AlcoholVrijDag” organiseren, stuur mij gerust een mailtje: michael@debestebeslissing.be

[vc_btn title=”Voor alle evenementen klik hier” style=”modern” shape=”rounded” color=”orange” size=”lg” align=”inline” i_align=”left” i_type=”fontawesome” i_icon_fontawesome=”fa fa-adjust” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” i_icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” i_icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” i_icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.debestebeslissing.be%2Fevents%2F||target:%20_blank” button_block=”” add_icon=”” i_icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]

Vreihijd

(12 klantbeoordelingen)

 20.00

Een boek over op zoek gaan naar jezelf en je vrijheid herwinnen.

Categorieën: ,

Voorstelling boek: 12/12/2015 om 16u. (inschrijven via michael@debestebeslissing.be)

Meeste mensen kennen mij als ex-alcoholiker en momenteel alcoholconsulent aangezien ik in het verleden veel gedronken heb. Sinds 17 juli 2011 ben ik daar echter mee gestopt en heb tal van boeken met mijn verworven kennis geschreven over alcohol. Echter, stoppen met drinken gaat veel verder dan enkel alcohol. Het gaat over trouw zijn aan uzelf. Trouw zijn aan uw zielenpad. En dat vergt enorm veel moed. De voorbije maanden ligt mijn focus minder op alcohol en veel meer op het leven, gelukkig zijn, genieten, plezier hebben. Alcohol is wel een belangrijk deel in mijn leven. Het is door te stoppen dat mijn ‘wedergeboorte’ is begonnen.

Mijn doel van dit boek is dat mensen een deel van hun vrijheid terugwinnen. Vele mensen denken dat ze in vrijheid leven? Maar doen we dat ook? In dit boek zal ik je laten stilstaan bij het leven? Ik zal verwarring zaaien, en dat is goed :).

Onlangs zat ik op een meeting, en er vertelde een persoon die al jaren zelfstandig was: “ik ga weer als loonslaaf” de maatschappij betreden … Dat wij het woord ‘slaaf’ gebruiken en er zelf niet bij stilstaan dat wij weer zullen geleefd worden, daar zijn we niet mee bezig. Onze maatschappij is er sterk op gericht om te OVERleven, en niet om te leven, en het leven te LEVEN dat je zelf wilt!

Voor mij is mijn vrijheid belangrijk … Maar op de 10 miljoen mensen staan wij daar enorm weinig bij stil …

Dit boek is bedoeld voor voor iedereen die zijn tijd productiever wil gaan besteden, voor mensen die meer vrijheid willen ervarin in hun leven, voor mensen die voelen dat het leven toch meer is dan wat ze nu doen, mensen die zelfstandig willen worden.

Wij kiezen zelf het leven en we bepalen wat er gebeurt. We hebben enorm veel in onze eigen handen. Alles begin bij onszelf en daarom hebben wij ook een heel grote verantwoordelijkheid voor de zaken die in ons leven gebeuren.

Ik ben de voorbije 4 jaar bezig geweest met alcohol als verslaving. Wat ik echter gemerkt heb is dat mensen verslaafd zijn aan heel veel zaken. En wat wij ook enorm goed kunnen is elkaar bekritiseren en zeggen hoe het niet moet. We zijn verslaafd aan tijd, werk, drugs, … Je kan zowat aan alles verslaafd worden. Zolang je dat geluk buiten je zelf zoekt zal je altijd iets nodig hebben om je gelukkig te maken. En dat is in mijn ogen verslaving.

Dit boek zal officieel uitkomen op
vrijdagavond 11 december 2015, 20u
Zaterdag 12 december 2015, 15u

De locatie laat ik nog vrij

Mich quote 6 bevrijding van beperkende overtuigingen

12 beoordelingen voor Vreihijd

 1. Bieke

  Vree wijs advies in alle betekenissen van het woord

 2. christiaens alain

  ik heb al veel gehoord over je nieuwe boek en wil het daarom ook lezen

 3. Sebastien Martens

  Inspirerend!!

 4. Erica Janssen

  Zeer leerrijk, een tool om te werken aan jezelf. Ja, gewoon fantastisch

 5. christophe

  de titel verwoord het mooi, knap boek!

 6. Arnold

  Vrijheid wilt iedereen maar er zijn steeds allerlei redenen om het niet na te streven.
  Het lezen van het boek geeft je inzicht en kracht om het leven intens te ervaren.
  Jong en oud kunnen ervan leren, veel leesplezier.

 7. Pieter-Jan

  Ik hoorde zoveel positieve commentaren dat ik mijzelf het boek aanschafte….
  Op paar uren was de klus geklaard.
  Prachtig doeltreffend boek!
  Groeten,
  Pieter-Jan

 8. Emily Condé

  Boenke derop! If you can dream it you can do it!

 9. Inge van cauwenberghe

  Aanrader voor iedereen die het uiterste uit het leven wil halen

 10. Inge van cauwenberghe

  Een aanrader voor iedereen die het uiterste uit het leven wil halen

 11. Steven

  Meer dan verslavend 🙂

 12. Thomas

  Heel inspirerend boek! Zet je in de kracht om in actie te komen 😉

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave a Reply