Ik hou van kort, bondig en eenvoudig, dus hierbij geef ik de 7 tips om bewust om te gaan met alcohol:

1) Vul je frigo met fruit en geef eens een ‘smoothie’ als aperitief

2) Schrijf eens het aantal glazen op dat je drinkt op dag of avond … en wees eerlijk!

3) Tel eens hoeveel keer tijdens deze periode een glas wordt aangeboden

4) Tel eens hoeveel keer mensen erop aandringen als je ‘nee’ zegt als een glas wordt aangeboden

5) Hou er rekening mee dat jouw lever 1 tot 1,5 uur nodig heeft voor de afbraak van 1 glas alcohol

6) Tel de dagen eens op vanaf 24 december tot 5 januari dat je NIET drinkt

7) Lees het boek ‘De druppel’, het zal je toch even aan het denken zetten

Wie ben ik?

Ik ben Michael Niclaus en ben sinds 17/07/2011 gestopt met drinken van alcohol. Mijn beste beslissing, want sindsdien heb ik de moed gevonden om mijn hart en passie te volgen. Ik heb een missie heb en probeer op zoveel mogelijk mensen op verschillende manieren een hart onder de riem te steken.

Coaching 1 op 1

Als je geïnteresseerd bent in coaching, beginnen we altijd met een kennismakingssessie. Deze sessie kan 1 uur of 100 minuten duren. Een sessie van 1 uur kan online plaatsvinden. Kies je voor een sessie van 100 minuten, dan kan deze zowel online als persoonlijk bij mij plaatsvinden, wat altijd een aangename ervaring is.