Samen met anderen werken aan je probleem? Inzicht krijgen in waarom je drinkt?

Workshop op zaterdag 22 april 2023

Adres: Wordt later meegedeeld

Laat mij je helpen om beter te leven …
Met energie, voldoening én succes.

Herken je dit?

Je benut je potentieel niet

Door te drinken presteer je niet optimaal. Je weet gewoon dat je zoveel meer zou kunnen realiseren als je nuchter bent. En blijft. Als je je volledig kan ontwikkelen.

Je zoekt verbinding

Vele mensen die niet meer drinken of in het proces zijn van alcohol los te laten voelen zich alleen of eenzaam. Op die dag zal je met gelijkgestemden in contact komen! Een must om nuchter te blijven!

Je katers kosten je tijd. En geld.

Je verliest zoveel tijd door niet gefocust te kunnen werken. Door de gevolgen van alcohol. En niet alleen dat: drinken kost je zoveel. Elke dag.

€ 99 excl btw

 

Programma

VOORMIDDAG

09:00-09:30 Welkom

09:30-11:30 Coaching Michael

12:00-13:00: Creatieve coaching Stefanie

13:00-14:00 Samen LUNCHEN

Je kan pas werken aan jezelf

als je eerst afrekent met alcohol.

Zo krijg je energie & focus.

Weet je eigenlijk hoe het is om te kunnen leven met drive, zonder je slecht en schuldig te voelen omdat je drinkt? Je bent misschien in een patroon geraakt waarin je gelooft dat je het nodig hebt. Dat glaasje. Dat na verloop van tijd veel meer dan een glaasje is geworden. Je bent er afhankelijk van geworden. Maar je hebt het niet nodig om te leven. Sterker nog, en dit weet je, het is je leven stilletjes aan naar beneden aan het halen. In kleine en grote dingen. Je zou zoveel meer kunnen doen en bereiken als je komaf kan maken met drinken. De focus en energie die vrijkomen kan niet alleen jou een positieve boost geven.

We kunnen er samen verandering in brengen. Door echt na te gaan waarom en hoe alcohol die plaats inneemt in je leven. Hoe we terug kunnen zoeken naar balans. Naar een situatie die je energie geeft, die je helpt om je als mens te doen groeien.

Echte groei

start altijd

bij jezelf

Waar kunnen we samen aan werken?

Met een gerichte aanpak helpen we je om nuchter te worden en te blijven. Om jezelf de energie te geven dat je nodig hebt in het dagelijks leven.

Ontdek de workshop!

Mindset

We gaan van “ik mag niet” naar ik wil niet meer drinken.

Tijdsverlies

Besef je hoeveel tijd je verliest door te drinken? Direct en indirect?

Kosten

Alcohol kost je heel wat. Tijd om te investeren. In jezelf.

Doelen bepalen

Zet je wel de juiste doelen en slaag je er in die te behalen? Zonder te drinken.

Work-life balance

Heeft drinken je professionele en je privéleven door elkaar gehaald?

Inspiratie

Als je nuchter onderneemt komen ideeën, inspiratie en drive veel makkelijker.

Ik heb zelf (zwaar) gedronken en ken de valkuilen. En de  oplossingen. Samen komen we er uit.

Echte klanten aan het woord over coaching

Michael kan met een paar vragen meteen peilen naar de essentie. Samen met hem hebben we een aantal dingen naar boven gehaald. Ik stond er zelf wat van te kijken eigenlijk. Door die inzichten en door te doen, da’s belangrijk, gaat het nu helemaal anders. Ik kijk ook meer door de bril van een ondernemer.

— W.R.
Coach & ondernemer

Het was exact 1 jaar geleden dat ik je heb opgebeld in erbarmelijke staat en morgen ben ik 1 jaar alcoholvrij. Door me terug te bellen heb je eigenlijk mijn leven gered…ik had het geen jaar meer getrokken Lichamelijk maar vooral geestelijk. Het voorbije jaar was een rollercoaster van emoties, leren nuchter zijn en nuchter blijven. Wat jij me hebt bijgebracht en doen inzien dat we ook zonder alcohol kunnen genieten en leven is ongelooflijk!

— Suzy

Ik heb hem ongeveer 2 jaar geleden gecontacteerd omdat ik een alcoholprobleem had. In de periode erna lukte het mij nog niet om niet te drinken maar sinds dit jaar wel. De oefeningen laten je stilstaan bij je verleden en je toekomst. Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb. Ik ben ook blij met de nauwe opvolging die ik krijg. Ik ga Michael zeker nog blijven volgen en wens hem veel succes.

—anoniem

Eindelijk een ervaringsdeskundige aan het woord die weet waar hij het over heeft, die met klaar en duidelijke taal to-the- point praat. Ik heb bij het bekijken en beluisteren en lezen van de boodschappen die Michael deelt al meer praktische zaken geleerd dan tijdens 18 maanden opname in een instelling vol met (goedbedoelende) professionals met diploma’s op allerlei niveau’s, die echter nooit zelf met de ziekte van alcoholverslaving ‘in het echt’ geleefd hebben. Proficiat aan Michael, ik ben grote fan!

— Hans
Eigenaar zaak

Ik heb 5 jaar alleen geprobeerd om te stoppen met drinken.

Toen ik hulp ben aanvaarden is het allemaal veel beter gegaan!

Daarom ben ik hier voor jou.

Een tipje van de sluier…

Wat komt er allemaal aan bod?

Wanneer heb je een alcoholprobleem?

Omgaan met groepsdruk

Alcohol & stress?

Vele mensen weten niet goed waarom ze precies drinken en tijdens de sessies gaan we dit eens grondig onderzoeken … Vaak is het bevrijdend de oorzaak te vinden.

Investeer in jezelf

De mensen die alcoholvrij zijn, zijn de mensen die doen wat ik zelf ook gedaan heb, en nog steeds elke dag doe (al 9,5 jaar lang), en dat vergroot de kans op jouw nuchterschap aanzienlijk.

De gemiddelde mens die bij mij op coaching komt bespaart hem tussen 50.000-200.000 euro in zijn leven.

Vele mensen vertellen mij dat coaching/therapie geld ‘kost’. Echter, het is belangrijk om in te zien, dat tijd, energie & geld aan jezelf geven géén kost maar een investering is.

Coaching + videocursussen + boeken!

Als je met een coachingtraject levenslang in jezelf investeert heb je al na paar maanden voorgoed je investering terug en daarboven op nog een nieuw leven!
Ook ik heb enorm veel geïnvesteerd in mezelf en heeft mij gebracht tot waar ik vandaag sta, namelijk bijna 10 jaar gelukkig nuchter en ongelooflijk blij met mijn leven en heel veel ervaring …
Ik kan je wel met heel veel overtuiging zeggen, dat je na deze workshop een andere kijk op alcohol zult hebben, voor altijd!

De alcohol quiz al geprobeerd?