fbpx
0

Lieve Plasch: avond over kruidendruppels

Van psycholoog tot Go4Balance

In september van dit jaar verloor ik mijn vader na een langdurige strijd van ongeneeslijk psychisch lijden. Papa zocht altijd zijn toevlucht in de klassieke geneeskunde en raakte zwaar verslaafd aan synthetische medicatie. Hij miste de openheid, het inzicht en de kracht om voor een natuurlijke oplossing te kiezen.

Mijn pogingen om hem te overtuigen van de meerwaarde van dat alternatief mislukten. Desondanks blijft hij mijn grootste bron van inspiratie bij alles wat ik doe. Tegenover elke schaduwzijde staat een zonnezijde, en daar zitten ook je zegeningen. Ze komen pas vrij als je de worstelingen van het leven hebt losgelaten.

Het psychisch lijden van mijn vader heeft me aangespoord om psychologie te studeren. In 2012 heb ik mijn kennis en inzichten van natuurgeneeswijzen en psychologie samengevoegd en vertaald naar het Go4Balance-verhaal.

Drijfveer en missie

Dat het leven niet altijd volgens plan verloopt, heb ik aan de lijve ondervonden. Het leven is één grote uitdaging en elke dag worden we geconfronteerd met kleine en soms grote hindernissen. Inzicht in jezelf en de manier waarop je omgaat met problemen en belevenissen, bepalen volgens mij je geluk en tevredenheidsbarometer.

“Het leven valt niet te controleren, maar JIJ zelf kiest wél hoe je omgaat met omstandigheden.”

Het is mijn drijfveer om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de manier waarop ze in het leven staan en ze te ondersteunen op weg naar geluk, gezondheid en balans. Mijn missie is om mensen dagelijks te motiveren om de balans tussen lichaam en geest in evenwicht te houden.

“Elke ziekte is een symptoom van een onderliggende emotionele blokkade.”

Soms ontbreekt het ons aan inzicht of aan een duwtje in de rug. Net datgene wat we nodig hebben om weer gelukkig , gezond en energiek in het leven te staan.

Mijn wens is dat de Go4Balance-filosofie jou mag inspireren om te kiezen voor een gezonde en gelukkige levensstijl en een positieve levensinstelling.

«De natuur is mijn grootste bron van inspiratie.»

«Geluk, tevredenheid en een goede gezondheid bevruchten elkaar voortdurend.»

De kracht van Liefde is mijn grootste waarheid. Laat je bij alles wat je doet leiden door liefde, zij is de grootste kracht van het universum. Liefde voor de natuur, liefde voor mensen, liefde voor dieren, liefde voor jezelf, liefde voor jouw lichaam, liefde voor je gezondheid, … Doe met ons mee en laat je leiden door de weg van het HART.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 24 2023

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

$30.00
Michael Niclaus

Organisator

Michael Niclaus
Telefoon
0493410053
Email
michael@debestebeslissing.be
QR code