fbpx
0

Ineke Van Lint: de 7 Spirituele Wetten van Succes en Overvloed – 29 & 30 april

Creëer het leven waar je van droomt met de 7 wetten van succes, geluk en overvloed

Workshop in hartje Gent, op 29 & 30 april, van 9u30 tot 17u30

Succes hangt niet af van wat je doet, maar van hoe je bent.

Om succes te bereiken denken we dat we hard moeten werken. Maar succes gebouwd op strijd put ons uit. Het brengt ons misschien materiële welvaart, maar het innerlijke gevoel van diepe voldoening en geluk zal ons ontbreken.                               

Het is essentieel om de spirituele wetten te kennen en te volgen. Als we ze toepassen, plaatsen we ons in harmonie met de natuur, met het leven zelf, en leven we in the flow. We hebben het gevoel dat alles vanzelf gaat, dat wat we wensen ons ook toe-valt (we noemen dat ‘toeval’ = het valt je toe!). We trekken het zonder moeite naar ons toe.

Elke andere manier van leven leidt tot strijd en inspanning.                                         

Als je bewust de Universele of Spirituele Wetten in je leven toepast, roep je eigenlijk de kracht en intelligentie van het Universum in dat jou steunt om succes en overvloed in je leven te creëren. Vanzelf.

Dit is de sleutel om de intelligente kracht van het Universum voor jou te doen werken: je erop afstemmen via het toepassen van de 7 Wetten.

Alle spirituele tradities bevatten diezelfde wetten van succes, maar het is de oude traditie van de Veda die ze 5000 jaar geleden in haar meest zuivere vorm in India formuleerde. Deepak Chopra diepte deze wijsheid weer op en verspreidde ze over de wereld in zijn boeken.

Het is de Goddelijke intentie van het Universum dat elk menselijk wezen succes, vreugde, gezondheid en geluk zonder grenzen zou kennen. Al deze zaken zijn dus volledig natuurlijk, het is de essentie van ons wezen.

In deze workshop worden de 7 universele spirituele wetten één per één grondig uitgelegd, met concrete oefeningen/toepassingen voor je dagelijks leven.

We kunnen die wetten maar best volgen als we onze wensen willen zien uitkomen en een gevoel van succes en voldoening willen bekomen in ons dagelijks leven.

Practische informatie

Data: zaterdag 29 en zondag 30 april, van 9u30 tot 17u30.

Plaats: in hartje Gent, in ‘t Pand De Beste Beslissing, Korte Kruisstraat 4, 9000 Gent

Parkeren: parkeren doe je ofwel aan de rand van de stad (en dan kom je met de tram tot in het centrum), ofwel in één van de ondergrondse parkings in centrum Gent. Je hebt parking De Reep, parking Sint-Michiels, parking Vrijdagsmarkt, parking De Kouter en parking Kortemeerstraat. Lees meer hier (even naar beneden scrollen): https://mobiliteit.stad.gent/met-de-auto/ondergrondse-parkings

Logeren: kan in een van de vele hotels in de buurt. Hotel Ibis ligt op een paar stappen van ons workshoplokaal. Er zijn vele hotels en B&B’s in Gent, maar ze zitten rap vol, dus best snel reserveren! Kijk eens op www.trivago.com of www.booking.com.

Lesgeefster: Ineke Van Lint, psychologe, schrijfster van een reeks boeken over Geluk, Liefde, Opvoeding, Succes.

Lunch: te gebruiken in de stad, er zijn talrijke restaurantjes en sandwichbars in de buurt, en met mooi weer kan je buiten eten op een van de vele terrasjes. De lunch is niet inbegrepen in de bijdrage.

Bijdrage: 222 €, voor de workshop en onbeperkt koffie/thee/water/koekjes.

Inschrijven: doe je door te klikken op de oranje knop rechts boven deze pagina NU INSCHRIJVEN en verder de instructies te volgen. Je bent pas ingeschreven na ontvangst betaling. 

Opmerking: de workshop gaat door met een minimum aan 7 en een maximum aan 15 personen. Wees er snel bij!

Annuleringsvoorwaarden: lees ze hier! 

Meebrengen: pen en papier (liefst A4 schrijft) en een open geest!

Het evenement is afgelopen.

Datum

sep 23 2023

Tijd

09:00 - 18:00

Kosten

$222.00

Meer Info

Meer Lezen
Michael Niclaus

Organisator

Michael Niclaus
Telefoon
0493410053
Email
michael@debestebeslissing.be
Meer Lezen
QR code