fbpx
0

Baby Piano Concert met Steven Vrancken

Omschrijving

Een mooie kans om met je kleintje te genieten van een muzikale reis!
Peaceful piano Baby concert door Steven Vrancken (met gastmuzikant)

Jouw muziek zorgde mee voor een prachtige thuisgeboorte van onze dochter, en creëerde dagenlang nadien nog een rustgevende zalige vibe naast haar bedje ” (een fiere mama en papa). Wel, toen ik dat hoorde als muzikant, liep ik toch enkele dagen met mijn hoofd in de wolken, dat was één van de mooiste complimenten die ik ooit had gekregen. En ondertussen zijn er al veel meer ouders gevolgd. Hartelijk welkom!

Kijk hieronder naar de video, foto’s en uitleg voor een impressie!

Een exclusief aanbod voor een beperkt publiek: ben je klaar voor een compleet nieuwe & ontspannende luisterervaring? Laat jezelf en je allerkleinste vredig onderdompelen in een nieuwe wereld van dromerige klanken. Met je allerkleinste.

Maximum 45 inclusief babies & ouders. Duur concert: 30 tot 40 min. max, naargelang de sfeer

Er staan vandaag 17 maart concerten op het programma: om 10u voor babies die nog op de schoot blijven zitten en liggen: babies die dus nog niet kunnen kruipen. Om 11u is er een concert voor babies die al wel kunnen kruipen (echt goed kunnen wandelen etc. is voor een volgend concert).

Volgens prof. Marc Leman, muziekpsycholoog aan UGent, maken deze drie ingrediënten de rustgevende effecten van muziek voelbaar: een traag tempo, geen duidelijk ritme en een menselijke stem – allemaal overvloedig aanwezig in mijn piano (lig)concerten, waarmee ik al in 2008 startte.

Ik ben momenteel ook een jonge papa die niet beter weet dan om de rustgevende muzikale vibes met m’n dochtertje te delen: ze is thuis geboren naast de piano (ondertussen al meer dan 2 jaar geleden). Ik speel niet louter “klassiek”, maar bespeel m’n instrumenten vanuit gevoel; hoe gek het ook moge klinken, babies en kindjes voelen dat ook.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 24 2023

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

16 €
Michael Niclaus

Organisator

Michael Niclaus
Telefoon
0493410053
Email
michael@debestebeslissing.be
QR code