fbpx
0

Inspiratie weekend

Het doel van dit weekend is om mensen op een andere manier naar alcohol te laten kijken, zodat je bewustzijn omtrent deze materie groeit.

Er bestaat tot op heden nog zeer veel onwetendheid omtrent alcohol. Via eenvoudige oefeningen zet ik jou op weg om je bewust te worden van de patronen die aan de grondslag liggen van verslavingen en kan dit jou ondersteunen om bewuster met alcohol om te gaan.

Wil je alcohol of het leven beter begrijpen dan is het essentieel dat je meer kennis opdoet

Vele mensen kampen met problemen. Ikzelf ben ondertussen al 7 jaar alcoholvrij en heb al ontzetten veel geleerd in mijn nuchter leven. Via gerichte oefeningen, coaching, ervaringen, gaan we onze overtuigingen over alcohol & het leven in vraag stellen en zo werken aan een nuchterder leven. Het wordt een interessant, leerrijk weekend.

DAT WEEKEND ZAL JE HET VOLGENDE LEREN:

Zowel uit eigen ervaring als via mijn werk als alcoholconsulent werd duidelijk dat er nood was aan een workshop over hoe je succesvol nuchter kan blijven of kan stoppen met drinken.
Er zijn veel mensen die stoppen met drinken, een grote stap die veel respect verdient. De nazorg is echter complex. Het is niet eenvoudig om als een paria behandeld te worden omdat je niet langer gezellig een glas meedrinkt.
De bijna constante drang om jezelf te verantwoorden kan loodzwaar wegen en in sommige gevallen zelfs leiden tot isolement. Iedereen kent moeilijke momenten en wordt geconfronteerd met verraderlijke valkuilen.
In deze workshop heb ik tal van ‘tips en tricks’ aangereikt om daarmee om te gaan

Mijn ervaring leert me dat pure wilskracht alleen niet voldoende is om te stoppen met drinken. Nuchter en aandachtig luisteren en jezelf openstellen voor nieuwe input is van cruciaal belang om een verandering op diep niveau te kunnen bewerkstelligen.

Bewust omgaan met alcohol door je overtuigingen en jezelf in vraag te stellen echter, pakt de oorzaak aan, zodat je met grote kans op slagen veelvuldig alcoholgebruik grondig met wortel en alle bijwortels kan uitroeien

 

Urenschema

Vrijdagavond

18 - 22
Ontvangst
Hapje

Zaterdag

8 - 9
ontbijt
9 - 13
Coaching
13 - 14
Lunch
15 - 18
Creatieve coaching
19 - 21
Dinner

zondag

8 - 9
Ontbijt
9 - 12
Coaching/wandelen
12 - 13
Lunch
14 - 17
Coaching
17 - 18
Afsluiten weekend

Datum

feb 03 - 05 2023
Verlopen!

Tijd

18:00 - 18:00

Kosten

$279.00

Locatie

Villa Beaufort Blankenberge
Smet De nayerlaan 11
Michael Niclaus

Organisator

Michael Niclaus
Telefoon
0493410053
Email
michael@debestebeslissing.be
Bekijk hier alle info
QR code