Houdt alcohol je tegen om te groeien?

Laat mij je helpen om beter te ondernemen, zonder te drinken.
Met energie, voldoening én succes.

Herken je dit?

Je benut je potentieel niet

Door te drinken presteer je niet optimaal. Je weet gewoon dat je zoveel meer zou kunnen realiseren als je nuchter bent. En blijft. Als je je volledig kan ontwikkelen.

Je weet dat je meer kan

Het is makkelijker om naar de fles te grijpen en iets te drinken. Maar er zit zoveel potentieel in jou en je onderneming. Je weet dat meer kan doen.

Je katers kosten je tijd. En geld.

Je verliest zoveel tijd door niet gefocust te kunnen werken. Door de gevolgen van alcohol. En niet alleen dat: drinken kost je zoveel. Elke dag.

Heb je ooit al eens  nuchter
ondernomen? En het verschil ervaren?

Je kan pas werken aan je onderneming

als je eerst afrekent met alcohol.

Zo krijg je energie & focus.

Weet je eigenlijk hoe het is om te kunnen ondernemen met drive, zonder je slecht en schuldig te voelen omdat je drinkt? Je bent misschien in een patroon geraakt waarin je gelooft dat je het nodig hebt. Dat glaasje. Dat na verloop van tijd veel meer dan een glaasje is geworden. Je bent er afhankelijk van geworden. Maar je hebt het niet nodig voor je business. Sterker nog, en dit weet je, het is je business stilletjes aan naar beneden aan het halen. In kleine en grote dingen. Je zou zoveel meer kunnen doen en bereiken als je komaf kan maken met drinken. De focus en energie die vrijkomen kan niet alleen jou een positieve boost geven. Maar ook je onderneming!

We kunnen er samen verandering in brengen. Door echt na te gaan waarom en hoe alcohol die plaats inneemt in je business. Hoe we terug kunnen zoeken naar balans. Naar een situatie die je energie geeft, die je helpt om je zaak te doen groeien. Die je het plezier van ondernemen teruggeeft. Zonder te drinken. Maar met de drive en doelgerichtheid die je resultaten doet bereiken.

Echte groei

start altijd

bij jezelf

Waar kunnen we samen aan werken?

Met een gerichte aanpak helpen we je on nuchter te ondermen. Om jezelf de energie te geven om je onderneming uit te bouwen.

Laten we spreken!

Mindset

We gaan van “ik mag niet” naar ik wil niet meer drinken.

Tijdsverlies

Besef je hoeveel tijd je verliest door te drinken? Direct en indirect?

Kosten

Alcohol kost je als ondernemer heel wat. Tijd om te investeren. In jezelf.

Doelen bepalen

Zet je wel de juiste doelen en slaag je er in die te behalen? Zonder te drinken.

Work-life balance

Heeft drinken je professionele en je privéleven door elkaar gehaald?

Inspiratie

Als je nuchter onderneemt komen ideeën, inspiratie en drive veel makkelijker.

Ik heb zelf (zwaar) gedronken en ken de valkuilen. En de  oplossingen. Samen komen we er uit.

Boek een kennis­makings­gesprek!

Echte klanten aan het woord over coaching

Michael kan met een paar vragen meteen peilen naar de essentie. Samen met hem hebben we een aantal dingen naar boven gehaald. Ik stond er zelf wat van te kijken eigenlijk. Door die inzichten en door te doen, da’s belangrijk, gaat het nu helemaal anders. Ik kijk ook meer door de bril van een ondernemer.

— W.R.
Coach & ondernemer

Het was exact 1 jaar geleden dat ik je heb opgebeld in erbarmelijke staat en morgen ben ik 1 jaar alcoholvrij. Door me terug te bellen heb je eigenlijk mijn leven gered…ik had het geen jaar meer getrokken Lichamelijk maar vooral geestelijk. Het voorbije jaar was een rollercoaster van emoties, leren nuchter zijn en nuchter blijven. Wat jij me hebt bijgebracht en doen inzien dat we ook zonder alcohol kunnen genieten en leven is ongelooflijk!

— Suzy
Ondernemer

Ik heb hem ongeveer 2 jaar geleden gecontacteerd omdat ik een alcoholprobleem had. In de periode erna lukte het mij nog niet om niet te drinken maar sinds dit jaar wel. De oefeningen laten je stilstaan bij je verleden en je toekomst. Ik ben heel blij met de hulp die ik gekregen heb. Ik ben ook blij met de nauwe opvolging die ik krijg. Ik ga Michael zeker nog blijven volgen en wens hem veel succes.

—anoniem

Eindelijk een ervaringsdeskundige aan het woord die weet waar hij het over heeft, die met klaar en duidelijke taal to-the- point praat. Ik heb bij het bekijken en beluisteren en lezen van de boodschappen die Michael deelt al meer praktische zaken geleerd dan tijdens 18 maanden opname in een instelling vol met (goedbedoelende) professionals met diploma’s op allerlei niveau’s, die echter nooit zelf met de ziekte van alcoholverslaving ‘in het echt’ geleefd hebben. Proficiat aan Michael, ik ben grote fan!

— Hans
Eigenaar zaak

Klaar?
Ontdek de trajecten!

👇

Start

Basis

De bouwstenen die je nodig hebt voor succes.

3 maanden

5 sessies

 

Verder

Groei

Ga verder met doorgedreven coaching.

6 maanden

10 sessies

 

 

Ultiem

VIP

Intensieve coaching met een topresultaat als doel.

12 maanden

15 sessies

 

Ik heb 5 jaar alleen geprobeerd om te stoppen met drinken.

Toen ik hulp ben aanvaarden is het allemaal veel beter gegaan!

Daarom ben ik hier voor jou.

In de coaching gaan we veel dieper in op de overtuigingen van alcohol. Want sinds onze geboorte nemen we zaken aan rond alcohol, maar we staan daar heel weinig bij stil. Kloppen deze wel?
In mijn therapie/coachingtraject zijn er 3 mogelijke trajecten met resp 5 – 10 – 15 sessies. De reden dat ik met trajecten werk is omdat de succesratio veel hoger ligt.
Vroeger deed ik losse afspraken, maar ik merk dat opvolging cruciaal is en wil daar op inspelen. Als alles goed gaat hebben mensen de neiging om het vanzelfsprekend te vinden. Doordat we lang met elkaar aan de slag gaan, blijft de focus er!
  • Het 3 maanden traject met 5 sessies
  • Het 6 maanden traject met 10 sessies
  • Het 12 maanden traject met 15 sessies
Het traject bestaat uit de gesprekken, bellen, via berichten, via WhatsApp (sms), via mail. …
Je wordt opgevolgd door mij & je zal oefeningen maken.
Ik weet hoe je kan stoppen met drinken, aangezien ik het dagelijks leef. Ik ben ondertussen al meer dan 10 jaar zeer gelukkig nuchter! (Sinds 17/07/2011 alcoholvrij)
De sessies zijn individueel en gaan door bij:
  • Mij thuis
  • Ik kan ook steeds tot bij jou komen (mits onkostenvergoeding)
  • Dit kan ook via Skype/Facetime/Zoom

Een tipje van de sluier…

Wat komt er allemaal aan bod?

Wanneer heb je een alcoholprobleem?

Omgaan met groepsdruk

Alcohol & stress?

Vele mensen weten niet goed waarom ze precies drinken en tijdens de sessies gaan we dit eens grondig onderzoeken … Vaak is het bevrijdend de oorzaak te vinden.

Investeer in jezelf

De mensen die alcoholvrij zijn, zijn de mensen die doen wat ik zelf ook gedaan heb, en nog steeds elke dag doe (al 9,5 jaar lang), en dat vergroot de kans op jouw nuchterschap aanzienlijk.

De gemiddelde mens die bij mij op coaching komt bespaart hem tussen 50.000-200.000 euro in zijn leven.

Vele mensen vertellen mij dat coaching/therapie geld ‘kost’. Echter, het is belangrijk om in te zien, dat tijd, energie & geld aan jezelf geven géén kost maar een investering is.

Als je met een coachingtraject levenslang in jezelf investeert heb je al na paar maanden voorgoed je investering terug en daarboven op nog een nieuw leven!

Coaching + videocursussen + boeken!

Ook ik heb enorm veel geïnvesteerd in mezelf en heeft mij gebracht tot waar ik vandaag sta, namelijk bijna 10 jaar gelukkig nuchter en ongelooflijk blij met mijn leven en heel veel ervaring …
Naast de persoonlijke, individuele begeleidingen is er ook nog 40 uur ‘videomateriaal’. Daar kan je steeds naar teruggrijpen als je het even moeilijk hebt. Mijn boeken met inzichten kan je levenslang gebruiken.
Ik kan je wel met heel veel overtuiging zeggen, dat je na het traject naar keuze een andere kijk op alcohol zult hebben, voor altijd!
BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Neem de beste beslissing!

Ik kan mij snel vrijmaken.

Maak kennis!

Boek een kennis­makings­gesprek!

De alcohol quiz al geprobeerd?